Loading..
Processing... Please wait...

Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandVerzenden & Ophalen

Verzenden & Ophalen

Wij versturen alle bestellingen via PostNL. Binnen Nederland kost dit standaard €2,95. Bij besteding van €50,- of meer is de verzending gratis! Voor bestellingen die je aangetekend & verzekerd verstuurd wilt hebben, hanteren wij onderstaande tarieven.

Overzicht verzendkosten

 

Standaard
brievenbuszending
Brievenbuszending
track & trace 
Pakketpost
track & trace 
Pakketpost
aangetekend
(verzekerd tot €500)
  Levertijd
Nederland € 2,95   € 3,95  € 4,95  € 5,95 Bij besteding van >€50
GRATIS 
 1-5 werkdagen
België, Duitsland € 3,95  € 7,95  € 7,95   Bij besteding van >€100
GRATIS 
 2-6 werkdagen
Luxemburg, Frankrijk,
Engeland, Spanje,
Denemarken, Zweden,
Oostenrijk, Italië 

€ 3,95 

€ 9,95 

€ 12,95 

 

 Bij besteding van >€100
GRATIS 

 3-6 werkdagen

Finland, Tsjechië,
Slowakije, Slovenië,
Hongarije, Zwitserland,
Ierland, Griekenland,
Noorwegen, Polen
 € 3,95  € 9,95  € 17,95   Bij besteding van >€100
GRATIS 
 3-6 werkdagen
Rusland, Canada,
Verenigde Staten,
Australië 
€4,95   € 14,95    € 23,95 Bij besteding van >€200
GRATIS 
 4-7 werkdagen

Aan de termijnen voor de bezorging kunnen geen rechten worden ontleend.


We raden je aan om je bestelling aangetekend en verzekerd te laten versturen, met name voor de wat duurdere artikelen en als je bestelling in zijn geheel een hoge waarde heeft. Je kunt dit bij de verzendingswijze in het bestelformulier aanvinken. Aangetekend houdt in dat je je bestelling met handtekening in ontvangst moet nemen, zodat beide partijen zeker weten dat de bestelling is aangekomen. De verzekering houdt in dat je bestelling bij pakketpost voor schade en verlies is verzekerd tot €500,-.Je bestelling wordt na goedkeuring van de betaling als het kan dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt je bestelling normaliter binnen 1 tot 3 werkdagen, dit hangt van de bezorgsnelheid van PostNL af. Houd wel in de gaten dat wanneer je niet thuis bent bij het bezorgen van een pakket, dit nog een tweede keer wordt aangeboden en daarna wordt afgeleverd bij een PostNL punt bij jou in de buurt waar je het zelf zal moeten ophalen.

Wanneer je bestelling via pakketpost wordt bezorgd, kun je deze volgen op http://www.tracktrace.nl. Je ontvangt het Track & Trace nummer in het mailtje dat we je sturen wanneer we je bestelling verstuurd hebben.

 

Ophalen

Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons op te halen in Maastricht (centrum). Vink even 'Afhalen' aan bij het plaatsen van je bestelling, zodat je (onder de €50) geen verzendkosten hoeft te betalen. Maak vervolgens via e-mail (info@inmydresser.com) of Whatsapp (06 38151052) een afspraak om langs te komen.