Loading..
Processing... Please wait...

Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandRetourneren

Retourneren

De Wet Koop of Afstand geeft elke klant van een webwinkel de mogelijkheid om bestelde producten binnen 14 kalenderdagen terug te sturen. We proberen altijd zo duidelijk mogelijke foto's en zoveel mogelijk informatie over het product op de website te vermelden. Ben je alsnog ontevreden over je aankoop of wil je het ruilen voor een ander product? 

 1. Stuur een mailtje naar returns@inmydresser.com met als onderwerpsregel: Retour #ordernummer.
  Vermeld in het mailtje het volgende:
  - artikel of de artikelen die je terug wil sturen
  - reden waarom je het terug wil sturen.
 2. Verpak het artikel/de artikelen in de originele verpakking en doe er een briefje bij met je ordernummer, naam en rekeninggegevens (indien je via bankoverschrijving of iDeal hebt betaald).
 3. Verstuur het pakketje naar onderstaand adres:
  In My Dresser
  Bilserbaan 19
  6217 JD Maastricht

Na ontvangst van je retour zullen wij het door jou betaalde bedrag binnen 7 dagen terugstorten via dezelfde betaalmethode die jij hebt gebruikt voor je betaling. Je krijgt het geld dus teruggestort op je rekening, mits je via bankoverschrijving of iDeal hebt betaald. Indien je met PayPal hebt betaald, zul je het bedrag teruggestort krijgen via PayPal.

Belangrijk
- Het pakketje blijft je eigen verantwoordelijkheid tot wij het hebben ontvangen;
- Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen;
- De verzendkosten om je bestelling terug te sturen, zijn voor eigen rekening. Ruil je het artikel voor hetzelfde artikel in een andere kleur of maat, dan hoef je hiervoor niet opnieuw verzendkosten te betalen;
- De extra kosten bovenop de goedkoopste verzendingsmethode zullen wij niet terugstorten. Kies je dus voor een (duurdere) aangetekende verzending, dan zullen we alleen de verzendkosten van de goedkoopste verzendmethode terugstorten;
- Er wordt géén geld teruggestort voor artikelen die met een kortingscode of cadeaubon zijn afgerekend. In ruil hiervoor ontvang je een tegoedbon met de waarde van het aankoopbedrag;
- Uiteraard geldt de voorwaarde dat het artikel ongebruikt en ongedragen is;
- Wegens hygiënische omstandigheden kunnen we oorbellen alleen ongeopend, in originele verpakking terugnemen (dichtgeniet in plastic zakje).

Wij bieden grote zorg aan de verpakking en verzending van onze producten. Mocht je bestelling onverhoopt toch beschadigd zijn bij aankomst, dan dien je hierover binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op te nemen, zodat wij een oplossing kunnen bieden.