Loading..
Processing... Please wait...

Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandMeestgestelde vragen

Meestgestelde vragen

Een artikel dat ik graag wil hebben is uitverkocht, wat nu?
Mocht je een product willen hebben dat op Uitverkocht staat, dan kun je op de productpagina van het desbetreffende product op de link 'Zet mij op de wachtlijst' klikken zodat je automatisch een melding krijgt wanneer dit product weer gerestocked wordt. Je dient hiervoor wel een account te hebben en ingelogd te zijn, zodat je de melding op je e-mailadres kunt ontvangen.

Kan ik mijn bestelling ook laten inpakken?
Op dit moment is het nog niet mogelijk, maar al onze sieraden/accessoires (mits het past) worden in een mooi doosje geleverd, wat ook al een leuk cadeau is op zich.

Kan ik een gemaakte bestelling nog wijzigen?
Wij proberen alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen, mits er met iDeal, MisterCash of PayPal is betaald. Het is daarom van belang om zo snel mogelijk een mail te sturen naar order@inmydresser.com als je iets aan je bestelling wil veranderen. We zullen contact met je opnemen of het gelukt is de wijzigingen door te voeren. 

Kan ik een gemaakte bestelling annuleren?
Voor betaalde bestellingen moet je voor 15.00 op de dag van je bestelling contact met ons opnemen, zodat wij je bestelling kunnen annuleren. Indien je bestelling al is verzonden, valt het onder de retourprocedure.

Mijn ontvangen bestelling is verkeerd of een product zit er niet bij.
Stuur ons direct een mail naar customercare@inmydresser.com en wij zoeken het dezelfde dag nog voor je uit. We zullen ons best doen om het goede product of het product dat mist dezelfde dag nog naar je op te sturen.

Werken jullie samen met bloggers of websites voor reviews e.d.?
Wij werken met bloggers en andere websites samen op basis van affiliate marketing. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan kun je op de pagina Bloggers kijken en Affiliates voor meer informatie.